Orar: Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Adresa
Panouri fotovoltaice all-black

Una dintre cele mai mari preocupări ale proprietarilor de case înainte de a se dota cu sisteme solare este cum vor arăta acestea. Cu alte cuvinte, dacă vor avea un aspect mai atractiv. Fara dubii, estetica este importantă. Industria solară a răspuns provocării. Au implimentat inovații precum panouri în acoperiș, acoperișuri fotovoltaice complete și țigle solare. Indiferent dacă sunt instalate pe acoperiș sau în interiorul acestuia, panourile fotovoltaice all-black sunt în general mai puțin vizibile. Acestea se potrivesc bine cu acoperișurile moderne sau de ardezie.

Panouri Selection Solar 

Panourile monocristaline

ceea ce face ca celulele să fie negre – sunt, de asemenea, mai eficiente în ceea ce privește conversia luminii în energie electrică. Siliciul de înaltă puritate utilizat creează o colorare uniformă. Asta înseamnă că moleculele de siliciu sunt aliniate mai perfect. Acest fapt duce la o mai bună conversie a luminii în energie electrică.

Siliciul utilizat în panourile negre sau monocristalin este mult mai pur și mai rafinat decât cel policristalin utilizat în alte panouri. Panourile negre sunt adesea considerate de calitate superioară, deoarece produc mai multă energie și sunt mai eficiente decât cele policristaline.

All Black selection Solar 

Există câteva puncte diferite care sunt adesea analizate atunci când vine vorba de panouri solare negre. Unul dintre lucrurile importante este că panourile solare negre sunt, în general, mult mai eficiente. Deoarece fiecare celulă de siliciu este aliniată și plasată perfect în ordine, se pierde mai puțină energie solară. Din acest motiv, mulți proprietari de locuințe vor alege panouri solare negre, deoarece sunt necesare mai puține pentru a capta aceeași cantitate de energie.

Iată alte câteva puncte pozitive de luat în considerare:

  • Absorb mai multă lumină datorită culorii negre.
  • Performanță mai bună pe vreme caldă.
  • Designul de economisire a spațiului le face mai atrăgătoare pentru cei care au mai puțin spațiu pe acoperiș.
  • Majoritatea panourilor solare negre vor dura semnificativ mai mult.

Implementarea pe scară largă a sistemelor fotovoltaice care integrează clădiri necesită panouri plăcute din punct de vedere estetic. Suprafețele negre sunt adesea atractive din punct de vedere vizual și, dacă se bazează pe un fotoabsorbant negru, pot duce la creșterea eficienței panourilor.
Avantajul panourilor complet negre este că, în general, liniile de grilă metalică nu sunt vizibile la suprafață.Acest fapt face mai ușor de integrat vizual în acoperișuri.  In plus, datorită aspectului lor complet negru, panourile pot fi utilizate pentru a satisface anumite cerințe arhitecturale.

all-black

Share This Article
Acoperis-din-tigla-metalica-cu-panouri-solare-800x526
Previous post
Programul “Casa Verde”
Next post
De ce sa folosesti panouri fotovoltaice in afacerea ta?
78ca1fdc4945bec5109a6f0e25777499

Leave A Reply