Orar: Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Adresa
De ce sa folosesti panouri fotovoltaice in afacerea ta?

Energia solară a devenit o decizie strategică care s-a dovedit a avea numeroase beneficii pentru afacerea dumneavoastră. Daca te intrebi de ce sa folosesti panouri fotovoltaice in afacerea ta, suntem aici sa te ajutam.

panouri fotovoltaice in afacerea ta

1. Energia solară vă oferă o rentabilitate mare a investiției
Atunci când vă gândiți să vă treceți clădirea comercială la energia solară, considerați-o o investiție, nu o cheltuială. Randamentul investiției pe care îl obțineți de la energia solară îl depășește adesea pe cel al majorității celorlalte investiții în ceea ce privește banii pe care afacerea dvs. îi economisește de-a lungul anilor.

2. Vă reduce costurile de funcționare
Odată ce panourile solare comerciale sunt achitate, acestea vor reduce cheltuielile de operare ale afacerii dvs., ceea ce se va reflecta în cascadă în bilanțul afacerii dvs. Întreprinderile vor descoperi că costul de instalare a proiectului lor solar se va amortiza mai mult decât suficient pe durata de viață a sistemului solar.

3. Controlați viitoarele facturi de energie
Prevederea costurilor de operare poate fi dificilă, deoarece adesea nu știți ce va aduce viitorul. Dar prezicerea facturii de energie electrică devine destul de ușoară odată ce adăugați panouri solare. În loc să vă confruntați cu facturi de energie imprevizibile și extrem de fluctuante, veți ști la ce să vă așteptați în fiecare lună cu un sistem comercial de panouri solare care vă reduce dramatic costurile de energie. Bugetarea bugetului dvs. tocmai a devenit mai ușoară, deoarece nu va trebui să vă faceți griji cu privire la creșterea prețurilor la energie.

4. Creșterea valorii proprietății dvs.
Casele și clădirile comerciale care au panouri solare pot avea o valoare mai mare a proprietății și se pot vinde mai repede decât cele care nu au, conform mai multor studii. Iar acest lucru nu este probabil să se schimbe. Cu revoluția solară care câștigă abur, adăugarea de panouri solare comerciale cifre pentru a face clădirea dvs. mai dezirabilă. Dacă aveți facturi de electricitate mai mici, acesta este un avantaj pentru orice proprietar de afacere.

5. Credite fiscale bonus
Atunci când instalați panouri solare comerciale, beneficiați de creditul fiscal pentru investiții solare (ITC), care vă oferă un credit fiscal federal de 26%5 dacă panourile solare sunt instalate până la sfârșitul anului 2019. Având la dispoziție o amortizare bonus de 100%, întreprinderile pot beneficia de o deducere imediată în primul an pentru instalațiile lor solare.

6. Îmbunătățește fluxul de numerar
Odată ce aveți panourile solare comerciale instalate și conectate la rețeaua de energie, începeți să economisiți cu facturi de energie mai mici în fiecare lună. Când mai puțini bani merg la compania de electricitate, veți avea mai mulți bani la îndemână odată ce panourile dvs. sunt achitate.

7. Îți îmbunătățește brandul cu o imagine mai ecologică
Unul dintre cele mai bune lucruri despre panourile solare comerciale este modul în care puteți comercializa angajamentul dvs. față de energia curată pentru clienții dvs. Acest lucru trimite un mesaj pozitiv despre dedicarea dvs. față de sustenabilitate și mediu. De fiecare dată când angajații, clienții, acționarii, vecinii și alții știu că sunteți ecologic sau văd panourile pe viu, veți face o impresie bună. Trecerea la energia solară nu numai că ajută la protejarea mediului înconjurător, dar poate influența și modul în care toți cei din comunitatea dvs. vă privesc compania.

8. Fiabilitate ridicată și întreținere redusă
Panourile solare comerciale sunt practic lipsite de întreținere și silențioase. În cele mai multe cazuri, structura clădirilor comerciale le face ușor accesibile. Celulele solare sunt învelite în sticlă temperată, protectoare, încadrată de aluminiu necoroziv. Ele sunt construite pentru a fi expuse la intemperii și pot rezista la ploaie, grindină, vânt și zăpadă – aproape orice amenințare legată de vreme la care vă puteți gândi.

În general, celulele fotovoltaice care alcătuiesc panourile solare se defectează foarte rar. Chiar dacă o fac, panourile noastre solare au o garanție de la 30 de ani, ceea ce înseamnă că, odată ce adăugați panouri solare la clădirea dvs. comercială, vă veți genera propria energie electrică curată timp de cel puțin 30 de ani sau mai mult, de la un sistem la fel de funcțional și probabil mai fiabil decât cel al companiei de utilități.

Share This Article
black-solar-panels
Previous post
Panouri fotovoltaice all-black
Next post
Ce sunt panourile fotovoltaice Tier 1 ?
Tier 1 Solar Panels List 2020-1000pxl

Leave A Reply