Orar: Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Adresa
Invertoare Growatt
Ce sunt invertoarele Growatt si cât de eficiente sunt acestea?

Compania internațională de cercetare de piață EUPD Research a acordat companiei Growatt 19 sigilii “Top Brand PV Inverter”, recunoscând poziția preeminentă a mărcii sale pe piețele globale, inclusiv pentru Invertoare Growatt.
Noile dispozitive au o eficiență de până la 98,6% . Eficiența europeană a acestora este de până la 98,1%. Ele dispun de până la două intrări de urmărire a punctului de putere maximă (MPPT), cu o tensiune MPPT cuprinsă între 140 și 1.000V.

“Suntem foarte onorați să fim aleși și recunoscuți de milioane de clienți din întreaga lume. Datorită rețelei noastre solide de distribuție și servicii la nivel global, suntem capabili să oferim clienților globali un acces clar și convenabil la soluțiile noastre fotovoltaice avansate și fiabile. Ajutam milioane de clienți să treacă la o sursă de energie curată și să își reducă facturile la electricitate”, a declarat Lisa Zhang, director de marketing global la Growatt.

Denumit MOD 3-10KTL3-XH, noul produs este disponibil în opt versiuni diferite, cu puteri nominale cuprinse între 3kW și 10kW. Eficiența acestora variază între 98,3& și 98,6%. Ratingul european de eficiență este cuprins între 97,5% și 98,1%.

Sistemul este oferit de producător cu bateria rezidențială ARK XH. “Un invertor MOD 10KTL3-XH poate furniza simultan o putere de ieșire de 10 kW la putere maximă și o încărcare a bateriei de 10 kW la putere maximă, dublând productivitatea sistemului”, se arată într-un comunicat. “Mai mult, raportul său DC/AC este de până la doi, iar cu urmăritori MPP dubli, curentul de șir poate ajunge până la 16A, ceea ce îl face să se potrivească bine cu modulele de mare putere.”

Cel mai mic dispozitiv din serie măsoară 425x387x147mm și are o greutate de 12,5kg. Cel mai mare invertor are o dimensiune de 425x387x178mm și o greutate de 14kg.
Acesta dispune de până la două intrări de urmărire a punctului de putere maximă (MPPT), cu o tensiune MPPT cuprinsă între 140-1.000V.

Gama de invertoare aprobate de Growatt CEC diferă de alți producători de invertoare prin faptul că oferă diferite tipuri și configurații în gama de putere tipică. Growatt produce invertoare monofazate cu unul sau două MMPT (Maximum Power Point Tracking). Invertoare trifazate cu două MMPT-uri. Și un invertor hibrid monofazat cu 2 MMPT-uri și o baterie de joasă tensiune. Toată gama de invertoare Growatt Inverter aprobată de CEC este formată din invertoare fără transformator, ceea ce contribuie la randamentul ridicat.

invertoare Growatt

Share This Article
ac4
Previous post
Tipuri de panouri fotovoltaice
Next post
Kit-uri personalizate
kit 15 kw

Leave A Reply