Orar: Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Adresa
Garantia Produselor

Pentru toate produsele vândute și livrate de către Selection Solar Sistem, clientul beneficiază de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produse cu certificat de garanție emis de Selection Solar Sistem:

1.2.1. Pentru a facilita accesul clientului la service în cazul unei eventuale defectări a produsului în perioada de garanție, vânzătorul a încheiat parteneriate cu marii producatori astfel încât să asigura reparația în cel mai scurt timp posibil.
1.2.2. Așadar, pentru o parte dintre produsele vândute de solarsistem.ro, clientul va primi un certificat de garanție emis de solarsistem.ro în format electronic. Certificatul va fi transmis atât pe email, cât și în cutia produsului.
1.2.3. În acest caz, dacă produsul se defectează în perioada de garanție, vânzătorul va asigura reparația prin serviciul Pick-up & return: este necesară completarea formularului de reparație produs; vânzătorul va trimite un curier la client pentru a ridica produsul, gratuit, iar după ce produsul va fi reparat, acesta va fi returnat clientului, tot prin curier, în mod gratuit.Produse cu certificat de garanție emis de producător:

1.3.1. Pentru o parte dintre produsele vândute de Selection Solar Sistem, clientul va primi un certificat de garanție emis de producător sau distributor în format tipărit. Certificatul se va găsi în cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Clientul trebuie să păstreze certificatul pentru a putea beneficia de garanție, dacă va fi cazul.
1.3.2. Dacă produsul se defectează în perioada de garanție, reparația va fi asigurată de rețeaua de service autorizat a producătorului/distribuitorului, în centrele specificate în certificat.
1.4. Produsele cu livrare fizică (prin curier) sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la furnizori) și vor fi însoțite de chitanță (eliberată de vânzător sau de firma de curierat) și, după caz, certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Lipsa certificatului de garanție al produsului, în cazul produselor care beneficiază de garanție în baza certificatelor de garanție, trebuie semnalată în maxim 48 (patruzecișiopt) de ore de la recepția produsului. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.
1.5. Orice lipsă a conformităţii rezultată dintr-o instalare incorectă a produselor va fi considerată echivalentă cu o lipsă a conformităţii produselor, dacă instalarea face parte din contractul de vânzare a produselor şi produsele au fost instalate de vânzător sau pe răspunderea sa. Aceste prevederi se aplică și în cazul în care produsul destinat a fi instalat de consumator este instalat de acesta şi instalarea incorectă este datorată unei deficienţe în instrucţiunile de instalare.
1.6. Consumatorul beneficiază de prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protecția consumatorului și Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora.