Orar: Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Adresa
Panouri Fotovoltaice Selection Solar
Panouri Fotovoltaice Selection Solar

Panouri fotovoltaice Selection Solar All black shingled

Panourile fotovoltaice shingled all black sunt probabil la limita tehnologiei dezvoltării panourilor solare cu siliciu cristalin.
Cu introducerea proceselor de joncțiune dublă, cum ar fi tehnologia heterojoncției, care combină siliciul cristalin cu filmul subțire de siliciu amorf pentru a produce o celulă hibridă de mare putere, un panou fotovoltaic shingled are cea mai mare putere și eficiență pe care o puteți obține din panouri monocristaline.

În toate etapele procesului de producție funcționăm în conformitate cu standardele internaționale ISO 45001 ,ISO 14001 și ISO 9001.

Compoziție și structură

Tipul de celule

Atât celulele fotovoltaice tradiționale, cât și cele shingled sunt fabricate din materiale semiconductoare și absorbante de lumină tipice, de exemplu, siliciu cristalin, filme subțiri, heterojoncțiuni sau IBC de tip N.

Cu toate acestea, cea mai relevantă diferență dintre celulele solare convenționale și cele shingled în ceea ce privește compoziția și structura lor – este interconectarea sau aspectul acestora.

Interconectarea celulelor

Fiecare panou fotovoltaic conține cantități diferite de celule interconectate sau aranjate în moduri diferite, în funcție de puterea dorită.
În general, modulele convenționale pot conține 32, 36, 48, 60, 72 și 96 de celule. Celulele sunt plasate într-o formă dreptunghiulară sau pătrată cu spații între ele.
Apoi, prin intermediul unor procese de lipire înalte, aceste spații sunt umplute cu bare colectoare sau benzi din cupru care asigură interconectarea celulelor solare.
Mai mult, celulele tradiționale sunt de obicei conectate în serie.
Pe de altă parte, modulele shingled evită utilizarea panglicilor, a barelor colectoare și a proceselor de lipire.
În schimb, realizează interconectarea celulelor prin tăierea lor (folosind tehnologii laser) în 3 până la 6 benzi care sunt ulterior asamblate în șiruri prin conectarea marginii din față a fiecărei benzi de marginea posterioară a celei adiacente. În această conexiune, este plasat un adeziv conductiv electric adecvat, rezultând fără goluri între benzi.
Prin urmare, acest proces creează un șir continuu de benzi, care pot fi combinate cu altele prin utilizarea de panglici și bare colectoare pentru a obține module cu shingled. În plus, o diferență importantă este că în acest caz șirurile de celule sunt conectate în paralel.

 

Performanta mecanica

Rezistența modulului împotriva forțelor externe (cum ar fi vântul și zăpada) este un aspect important atunci când vine vorba de fiabilitatea oricărui panou fotovoltaic.
Astfel, testarea sarcinii modulului fotovoltaic este o necesitate în procesul de fabricație.
Conform diferitelor teste statice și dinamice de încărcare mecanică, abordarea celulelor solare shingled este mai rezistentă la defecțiuni cauzate de forțele externe aplicate panoului în comparație cu celulele solare convenționale.
De exemplu, în timp ce un modul de celulă half cut convențional are câteva micro-fisuri și o ușoară atenuare a puterii de aproximativ 1% atunci când este testat prin intermediul unei sarcini pozitive standard IEC de 5.400 Pa, celulele solare shingled nu au atenuare a puterii și nici micro. -fisuri dupa aceeasi incercare

Estetic

În timp ce panourile standard ar putea să nu fie cele mai atractive, deoarece au mai multe circuite vizibile în zona modulelor, panourile fotovoltaice shingled îmbunătățesc designul clădirii eliminând multe dintre benzile și barele colectoare utilizate în panourile convenționale.În timp ce generează energie solară eficient, această tehnologie inovatoare creează un design elegant și futurist pentru casa ta.

Mai rezistente

Testele de fiabilitate ale modulelor fotovoltaice arată că panourile solare shingled oferă o tehnologie mai robustă în comparație cu modulele convenționale în ceea ce
privește umbrirea, rezistența mecanică, conexiunile adecvate, curenții mici etc.
Prin urmare, acest lucru le face un produs valoros pe piață de luat în considerare, care continuă să-și sporească fiabilitatea și mai mult pe măsură ce trece timpul.

Disponibil in stoc din 17 Iunie Panou SELECTION SOLAR ALL BLACK Putere 450W Specificatii tehnice    
Cumpara
Garantie
Garantie
Preturi en gross (fara TVA)

Preturi in functie de dimensiunea comenzii
Exemplu calcul : Panou Selection Solar 450W - 10 Paleti = 0,35 € * 450 = 157.5 € / Panou * 10 Paleti = 47250 €

1 Palet (30 Panouri)0,42 €/kW
5 Paleti (150 Panouri)0,40 €/kW
10 Paleti (300 Panouri)0,38 €/kW
24 Paleti (720 Panouri)0,36 €/kW
Garantie
Panourile noastre beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 25 de ani
Transport rapid
Datorita proximitati si stocului putem asigura transportul rapid catre dumneavoastra
Calitate premium
Produse folosing tehnologia shingled panourile fotovoltaice Selection Solar respecta toate standardele de calitate
Intrebari
Intra in legatura cu noi si gasim impreuna cea mai optima solutie pentru necesitatile dumneavoastra
Puteti plati atat prin transfer bancar cat si prin plata la ramburs odata ce panourile ajung la dumneavoastra
Pași necesari
solatec-26
Pasul 1
Contactează-ne
Colaborăm cu dvs. pentru a proiecta și livra un sistem care să corespundă utilizării și nevoilor dumneavoastră
solatec-15
Pasul 2:
Alegem împreună varianta cea mai bună pentru tine
în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră, vă oferim cele mai optime solutii
solatec-05
Pasul 3
Instalarea
Fie ca doresti sa instalezi singur, cu intalatori autorizati sau cu noi, vom fi alaturi de tine pe tot parcursul procesului
Doreşti o evaluare personalizată ?

Warning: Undefined array key "btn2align_mobile" in /home/r94745auto/solarsistem.ro/wp-content/themes/solatec/elementor/core/elementor.php on line 1686

Warning: Undefined array key "btn2align_tablet" in /home/r94745auto/solarsistem.ro/wp-content/themes/solatec/elementor/core/elementor.php on line 1686
Downloadează broşura

Warning: Undefined array key "brochure1align_mobile" in /home/r94745auto/solarsistem.ro/wp-content/themes/solatec/elementor/core/elementor.php on line 1686

Warning: Undefined array key "brochure1align_tablet" in /home/r94745auto/solarsistem.ro/wp-content/themes/solatec/elementor/core/elementor.php on line 1686

Warning: Undefined array key "brochure2align_mobile" in /home/r94745auto/solarsistem.ro/wp-content/themes/solatec/elementor/core/elementor.php on line 1686

Warning: Undefined array key "brochure2align_tablet" in /home/r94745auto/solarsistem.ro/wp-content/themes/solatec/elementor/core/elementor.php on line 1686
Putem fi soluția pentru tine de la A la Z !
De la panouri fotovoltaice, invertoare, materiale de montaj, cableje necesare până la montatori profesioniști !

Datorită parteneriatelor noastre cu diferite fabrici din domeniul energiei solare, vă putem pune la dispoziție soluția completă pentru nevoile dumneavoastră!

Energie verde
Soluții personalizate
Produse de calitate
Cere o oferta personalizata

    Date despre sistemul dorit

    Cum dorești sa fii contactat